Ayurvedska kuhinja

Sklad i ravnoteža organizma

Ayurvedska kuhinja za početnike, upoznati ćemo se sa začinima i njihovom pravilnom upotrebom.
Naučiti ćemo kako kombinirati skupine namirnica prema ayurvedskom sustavu.
Što je to sattvička, rajastička i tamastička hrana? Kako one utječu na naš organizam i raspoloženje.
Zašto je bitno raditi i jesti u čistom i opuštajućem okruženju?
Kakva je naša (osobna) kulura jedenja?

Napomena: radionica se odnosi isključivo na prehranu u vidu ispravnog pripremanja i kombiniranja hrane. Za upite koji se odnose na ozbiljnija zdravstvena stanja preporučamo Vam da se obratite ayurvedskim lječnicima koji će vam moć pružiti nabolje savjete.
Datum održavanja: 5.12.2015.

Vrijeme održavanja: 10:00 – 14:00

Cijena radionice: 300 kn

Mjesto održavanja: Etno hotel Balatura, Tribalj

Prijave na radionicu su obavezne budući da je broj sudionika ograničen na maksimalno 10 sudionika.

Prijave na: vege.alternativa@gmail.com

Mobitel: 098 957 36 46 – Nataša

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s