Bezglutenska kuhinja

Kuhanje u sezoni ali bez glutena

Na ovoj radionici ćemo raditi sa veganskim jelovnikom ali sa namirnicama koje ne sadrže gluten.
Zašto neki ljudi moraju jesti namirnice koje ne sadrže gluten?
Koje žitarice i brašna su bez glutena i koje su kombinacije najbolje u pečenju.
Naučite kako gluten funkcionira i kako njegove funkcije možete nadomjestiti sa namirnicama koje ne sadrže gluten.
Naučite kako izbjeći kontaminaciju u kuhinji.

Datum održavanja: 28.11.2015.

Vrijeme održavanja: 10:00 – 14:00

Cijena radionice: 300 kn

Mjesto održavanja: Etno hotel Balatura, Tribalj

Prijave na radionicu su obavezne budući da je broj sudionika ograničen na maksimalno 10 sudionika.

Prijave na: vege.alternativa@gmail.com

Mobitel: 098 957 36 46 – Nataša

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s