Kuhanje u skladu sa sezonskim namirnicama
Jesen je razdoblje zrelosti ali tijekom kojega se počinju nazirati tragovi propadanja, priroda se priprema na zimu. Voće i povrće koje nam je dostupno tijekom ovoga perioda su šljive, jabuke, kruške, kaki, brokula, krumpir, prokulice…sve je to voće koje svojim bojama nagovještava zahlađenje koje dolazi i poziva nas da pripremamo tople i bogate obroke.
Na ovoj radionici koristiti će se sezonski proizvodi i naučiti ćemo kako pripremiti ukusne, jednostavne i ekonomične vegetarijanske obroke poput polpeta sa bundevom, ukusnih variva, punjenog seitana, juhica, i deserta sa mirisnim začinima.
Datum održavanja: 14.11.2015.
Vrijeme održavanja: 10:00 – 14:00
Cijena radionice: 300 kn
Mjesto održavanja: Etno hotel Balatura, Tribalj
Prijave na radionicu su obavezne budući da je broj sudionika ograničen na maksimalno 10 sudionika.
Prijave na: vege.alternativa@gmail.com
Mobitel: 098 957 36 46 – Nataša