Vegetarijanska kuhinja

Kuhanje u skladu sa sezonskim namirnicama

Jesen je razdoblje zrelosti ali tijekom kojega se počinju nazirati tragovi propadanja, priroda se priprema na zimu. Voće i povrće koje nam je dostupno tijekom ovoga perioda su šljive, jabuke, kruške, kaki, brokula, krumpir, prokulice…sve je to voće koje svojim bojama nagovještava zahlađenje koje dolazi i poziva nas da pripremamo tople i bogate obroke.

Na ovoj radionici koristiti će se sezonski proizvodi i naučiti ćemo kako pripremiti ukusne, jednostavne i ekonomične vegetarijanske obroke poput polpeta sa bundevom, ukusnih variva, punjenog seitana, juhica, i deserta sa mirisnim začinima.

Datum održavanja: 14.11.2015.

Vrijeme održavanja: 10:00 – 14:00

Cijena radionice: 300 kn

Mjesto održavanja: Etno hotel Balatura, Tribalj

Prijave na radionicu su obavezne budući da je broj sudionika ograničen na maksimalno 10 sudionika.

Prijave na: vege.alternativa@gmail.com

Mobitel: 098 957 36 46 – Nataša

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s